Čtvrté video ze série cíleného rybolovu ze Španělska. Pro lov Bassů byla zvolena řeka Extremadura, která je jednou z nejlepších pro lov velkých bassů v Evropě.. Pomocí vybavení GARMIN A KED náš tým pro Vás natočil video, které detailně popisuje reálný náhled pod vodní hladinu včetně krásných záběrů.

Zajímavostí  videa je to, že v danou dobu se dají chytat i na 35 metrové hloubce, kdy odpočívají ve stínu mostu v hloubce 10 metrů pod hladinou. Stejně tak je to u štiky, která byla ale o 8 metrů níže schovaná u mostního pilíře a protože měla nástrahu po celou dobu propadu na očích , vůbec na ni nereagovala. Přesným opakem byl bass, ke kterému se podařilo rychle vytáhnout nástrahu a ten okamžitě nástrahu atakoval. Vždy je cílem dostat nástrahu k rybě pokud možno zezadu a minimalizovat čas na prokouknutí lsti.

Díky možnosti zaznamenávat video z dotykových obrazovek pomocí aplikace Active Captain pro Vás máme unikátní záběry toho, co se dělo pod hladinou.Sestavy, která byly použity pro tento způsob lovu tvořily dvě jednotlivé sestavy. A to konkrétně z echolotu Garmin GPSMap 8410 xsv se sondou GT 54UHD a z echolotu Garmin Echomap Ultra 102sv se sondou GT54 UHD. Obě sestavy byly navíc doplněné sondou Garmin Panoptix Livescope (GLS 10 + LVS 32), která byla osazena na držáku KED Kajak.