Druhé video ze série cíleného rybolovu ze Španělska. Pro lov štik jsme zvolili řeku Extramaduru. Pomocí vybavení GARMIN A KED náš tým pro Vás natočil video, které detailně popisuje reálný náhled pod vodní hladinu včetně krásných záběrů. Během natáčení se nám povedlo nachytat spoustu štik, ale jen některé máme natočené i se záběrem.

Rybolovnou technikou byla výhradně přívlač na umělé nástrahy. Naše nástrahy jsme vedli ve sloupci metodou zvanou pelagic.

Díky možnosti zaznamenávat video z dotykových obrazovek pomocí aplikace Active Captain pro Vás máme unikátní záběry toho, co se dělo pod hladinou.

Velmi unikátním záběrem byl moment, kdy první nástraha projela kolem štiky a ta sice zareagovala, ale nezabrala. Avšak následně při dovedení druhé nástrahy zezadu štika okamžitě reagovala a atakovala nástrahu.

Sestavy, která byly použity pro tento způsob lovu tvořily dvě jednotlivé sestavy. A to konkrétně z echolotu Garmin GPSMap 8410 xsv se sondou GT 54UHD a z echolotu Garmin Echomap Ultra 102sv se sondou GT54 UHD. Obě sestavy byly navíc doplněné sondou Garmin Panoptix Livescope (GLS 10 + LVS 32), která byla osazena na držáku KED Kajak.